SOLICITAM COLABORARE     Stimate Doamna/Domnule Director

      Pe aceasta cale firma S.C. Softstyle S.R.L.– Braila are placerea de a va face cunoscut ca este cea mai mare firma din tara de productie a unei game complete de Simboluri Nationale, Internationale, Personalizate (drapele, fanioane, stegulete, steme heraldice, sigle si drapele personalizate, etc.) precum si accesorii pentru acestea (lanci si suporti drapel).
      Producem peste 12.000 articole în domeniu, din care la aproximativ 9.000 articole suntem unic producator pe plan national. Garantam o calitate deosebita a articolelor.
      Printr-o analiza în detaliu, serviciul marketing al firmei noastre a constatat ca aceste articole lipsesc de pe piata si nu sunt accesibile decât persoanelor care din întâmplare cunosc adrese de site-uri în domeniu si cauta pe internet, dar si aici exista limitari datorita faptului ca accesul la internet nu este accesibil uneori nici agentilor economici.
      Pentru a suplini aceasta situatie am ajuns la concluzia ca ar fi bine sa expunem spre vânzare câteva din articolele pe care noi le consideram mai reprezentative, unui public mai larg si de aceea ne-am gândit la o colaborare cu firma pe care o conduceti, noi ca firma de productie si dvs. ca firma pe parte de desfacere.
 
      În acest sens dorim sa facem urmatoarea propunere de colaborare:

•    Sa livram catre firma pe care o conduceti câte 20 Bucati din fiecare articol conform listei din ANEXA 1 pentru a crea la dvs. un stoc initial disponibil spre vânzare.
•    Pentru a putea concretiza propunerea noastra de afaceri am anexat la prezenta, un exemplar a unui contract de colaborare plus doua ANEXE (ANEXA 1 - pret producator articole si ANEXA 2 - situatie lunara decont).
•    În cazul în care sunteti de acord cu propunerea noastra (conform contractului de colaborare link anexat), va rugam sa ne trimiteti un exemplar contract semnat si stampilat printr-o scrisoare cu confirmare de primire la adresa firmei noastre din antet pentru a putea sa va livram articolele la adresa indicata de dvs.
   
•  Contract de colaborare
•  ANEXA 1
•  ANEXA 2

Multumim anticipat pentru amabilitatea, timpul acordat si speram într-o colaborare benefica de ambele parti.

Pentru a putea vizualiza in continuare informatia din aceasta sectiune, trebuie sa aveti instalat pe calculatoul dumneavoastra programul Acrobat  Reader.