SERVICIUL MACHETARE

Pentru ca ideile dumneavoastra sa devina realitate.

Designerii firmei noastre si-au propus prin infiintarea acestui serviciu sa vina in sprijinul dvs. pentru a va economisi timpul si a va proteja nervii in elaborarea unor sigle care nu intotdeauna ies asa cum v-ati propus.

O sigla profesional realizata si imprimata pe suport textil (drapele, fanioane, stegulete, etc) trebuie sa indeplineasca cateva conditii de baza.

  • Sa fie imprimata la o dimensiune optima pentru a putea fi vazuta, in cazul drapelelor de la minim 150m.
  • Sa fie clar imprimata.
  • Sa contina daca se poate numere de telefon, adresa site, adresa e-mail.

Dupa cum a-ti observat la sectiunea Drapele Personalizate, pentru ca o sigla sa ajunga in faza de a fi imprimata pe suport textil (drapel, fanion, etc.), trebuie indeplinite urmatoarele conditii:

  1. Desenul sa fie executat la o rezolutie cit mai mare posibil. Cu cat rezolutia este mai mare cu atat si claritatea imprimarii este mai buna.
  2. Numarul culorilor recomandat la imprimarile plane sa nu depaseasca 5 (cinci). Imprimarile foto se executa prin combinatia a patru culori fundamentale.

Ce putem face concret pentru dvs.:

  1. In conditiile in care aveti dvs creata sigla pe care doriti sa o imprimati, dar nu este realizata la o rezolutie minima de 640 x 480 pixels, putem redimensiona sigla astfel incat aceasta sa ajunga la o rezolutie optima pentru imprimare. Marim sau micsoram sigla (pastrand toate detaliile) pentru a putea fi imprimata ulterior pe orice dimensiune drapel, fanion stegulet, etc.
  2. In conditiile in care doriti ca designerii firmei noastre sa se ocupe de conceptia unei sigle profesionala pentru dvs., care ulterior sa poata fi imprimata pe suport textil - drapele, fanioane, stegulete, etc. (O sigla deosebita face firma unica si speciala). sunati la numerele de telefon din sectiunea contact pentru a putea stabili detaliile.